ONTSLAG IN GOEDE BANEN.

Specialisten in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. En in ontslagrecht.
Helder en duidelijk. Dat geldt ook voor onze tarieven. Die zijn meestal vast.

Bel ons vrijblijvend.

0593-543880

Specialisten in ontslagrecht

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagrecht. Onze specialisten halen niet alleen meer uit ontslag, maar houden ook rekening met uw wensen na het ontslag. Op deze wijze wordt niet alleen het ontslag in goede banen geleid, maar wordt kan ook aandacht worden besteed aan de toekomst. Wij zijn daarmee met succes uniek!

Ontslag is een eind aan een bestaande relatie, maar ook een nieuw begin. Daarom is een ontslag een uitgelezen kans om daarmee rekening te houden. Door naast een ontslagvergoeding ook stil te staan bij de toekomst. Bijvoorbeeld met begeleiding naar werk, bij- of omscholing of wellicht een eigen zaak.

Van de Nadort in Beilen is onderdeel van Van de Nadort Arbeidsrecht en gevestigd in het voormalige stationsgebouw van Beilen. Daarnaast houden wij kantoor in Groningen.

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat wij in uw zaak kunnen betekenen?

Leg uw zaak aan ons voor en wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend, zo weet u waar u aan toe bent en zit u nergens aan vast!

Lees meer…

Ontevreden over uw huidige advocaat of rechtshulpverlener?

Heeft u twijfel over de wijze waarop uw huidige advocaat of rechtsbijstandverzekeraar met uw zaak omgaat? Dan kunt u uw zaak aan ons voorleggen. Wij geven u dan een eerlijk en duidelijk oordeel!