20jaar

U BENT WERKNEMER.

Als u werknemer bent en er dreigt ontslag,
dan staan onze specialisten u graag bij.

Direct contact met een specialist.

0593-543880

[yoast-breadcrumb]

U bent werknemer en er dreigt ontslag

Uw werkgever mag u niet zomaar ontslaan. Hij moet daar een goede reden voor hebben en zich houden aan de regels uit het ontslagrecht. Vaak vindt ontslag plaats met wederzijds goedvinden. Komen u en uw werkgever er samen niet uit? Dan kan de werkgever u ontslaan via UWV of de kantonrechter. Dat is afhankelijk van het ontslag. U kunt ook zelf ontslag nemen. Meestal staan daarover regels in de arbeidsovereenkomst. Bijvoorbeeld over de opzegtermijn die voor u geldt.

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat wij in uw zaak kunnen betekenen?

Leg uw zaak aan ons voor en wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend, zo weet u waar u aan toe bent en zit u nergens aan vast!

Lees meer…

Direct contact met een specialist: 0593-543880

Meer dan ontslag

Wanneer u dat wenst, besteden wij niet alleen aandacht aan uw ontslag, maar ook aan de mogelijkheden die er zij na uw ontslag. Wij regelen niet alleen uw ontslag, wij kunnen u ook begeleiden bij het vinden van een nieuwe werkkring, opleiding/omscholing of het opstarten van uw eigen bedrijf.

Ontslag geregeld

Wij regelen ontslag en adviseren over arbeidsrecht

Naar nieuw werk

Loopbaanbegeleiding bij het zoeken naar een nieuwe baan

Een opleiding

Begeleiding bij de keuze van een nieuwe toekomst

Eigen zaak

Ondersteuning bij het starten van een eigen bedrijf

Second opinion

Ontevreden over uw huidige advocaat of rechtshulpverlener?

Heeft u twijfel over de wijze waarop uw huidige advocaat of rechtsbijstandverzekeraar met uw zaak omgaat? Dan kunt u uw zaak aan ons voorleggen. Wij geven u dan een eerlijk en duidelijk oordeel!

Direct contact met een specialist: 0593-543880

[lvca_posts_carousel posts_query=”size:10|order_by:date|order:DESC|post_type:post” display_title=”true” display_post_date=”true” display_summary=”true” arrows=”true” dots=”true” autoplay=”true” autoplay_speed=”3000″ animation_speed=”300″ pause_on_hover=”true” display_columns=”3″ scroll_columns=”3″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″]